9 d’abr. 2013

CURS/XERRADA: LES XARXES SOCIALS

Els nostres fills cada vegada passen més temps a les xarxes socials com Facebook, Tuenti o Twitter. Per a ells, aquests llocs són el mitjà perfecte per compartir informació i estar en contacte amb els seus amics i coneguts.

Clarament les xarxes socials i internet han canviat la manera de relacionar-se dels joves. No obstant això, el desconeixement d’aquestes xarxes socials porten als joves, de vegades, a compartir informació personal per Internet que els podria causar problemes i posar-se en perill.

Des de l’Ampa us oferim un curs/xerrada de LES XARXES SOCIALS, comptaràs amb un tutor especialitzat que t’ajudarà i guiarà durant el teu procés d’aprenentatge. Tindràs accés a formació, exercicis pràctics, vídeos, test d’autoavaluació i material per descarregar.

La finalitat és oferir als pares i les mares el coneixement necessari per afrontar els desafiaments relacionats amb els llocs web de xarxes socials.
 
Aquest curs/xerrada s’impartirà el  dilluns 15 d’abril i dijous 18 d’abril a les 21h. a la biblioteca de l’escola Mn. Josep Arques. Per participar-hi podeu inscriure’s al correu de l’Ampa ampa_joseparques@hotmail.com.