24 de maig 2012

LOTERIA DE L'AMPA!!!



Actualment, la nostra escola té dues línies des de P3 fins a 6è, però el proper curs el centre acollirà una línia més de P3, fet que suposarà la necessitat d’una aula més, espai del qual el centre no disposa. Per tal d’evitar la col·locació de  barracons al centre, s’ha pensat en adequar una caseta que hi ha al pati de l’escola i convertir-la en aula. Així, des de fa un parell de mesos i gràcies a l’ajuda d’alguns pares i mares voluntaris s’ha començat a reformar la caseta. 

Ara bé, a banda de tot aquest treball a jova, cal també recollir diners per tal de tirar endavant aquest projecte. Des del departament d’ensenyament se’ns ha ofert la dotació de material l’aula, però sens ha denegat l’ajut econòmic. Així, des de l’AMPA hem organitzat el sorteig de tres paneres a la festa de final de curs, el 20 de juny, per tal de recollir diners per a poder dur a terme les obres, així doncs esperem que tothom compri les butlletes de participació pel sorteig. Esperem que hi participeu!!!.


Les butlletes es sortejaran el dia de final de curs i seran publicats els números guanyadors en aquest bloc a partir del dia 22 de juny.

 
Gràcies a la gentilesa dels comerciants de Cervera, hem pogut aconseguir els productes per fer el sorteig. Des d’aquí agrair-los-hi la seva col·laboració.