24 de nov. 2011

NORMES DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


Per tal d’aconseguir un bon funcionament i una bona gestió de les activitats extraescolars, us informem de les normes bàsiques de convivència, aprovades per la Junta de l’Ampa a l'Assemblea General que es va realitzar el passat 18 de novembre de 2011. 


Les activitats es porten a terme fora de l’horari escolar i per complementar l’horari lectiu, seguint la línia pedagògica de l’escola. Contribueixen a despertar inquietuds, a reforçar els coneixements en diferents àrees, a fomentar la creativitat i a desenvolupar els valors dels nostres fills i filles.


Estan pensades per afavorir el desenvolupament personal dels infants i que aquests les visquin com una experiència lúdica. Per això, és fonamental comptar amb la seva opinió favorable. En cas contrari, al cap de poc temps se sentirà desmotivat i acabarà repercutint en l’actitud de l’infant i en el funcionament de l’activitat.




NORMES DE CONVIVÈNCIA DE LES ACTIVITATS  EXTRAESCOLARS

·         S’hauran de presentar les inscripcions en el termini establert, quedant excloses o bé en llista d’espera les lliurades fora de termini.
·         Les famílies hauran d’estar al corrent dels pagaments de les activitats i de la quota d’AMPA. En cas d’impagats s’haurà de resoldre adequadament i amb la major brevetat possible. L'impagament de dos mesos consecutius constituirà baixa automàtica de l'activitat.
·         Inscriure’s en una activitat extraescolar implica un compromís entre famílies, mestres/monitors i Ampa. Hem d’informar als nostres fills i filles dels dies i horari que tenen l’activitat per tal de responsabilitzar-los i evitar sorpreses.
·         Es demana una continuïtat en la mateixa, acceptant la baixa només per causa justificada. La baixa d’una activitat pot fer perillar la seva continuïtat i perjudicar als altres companys. Les altes i baixes d’una activitat s’han de fer abans del dia 20 de cada mes, en cas contrari es passarà el cobrament del rebut del mes següent.
·         La comissió d’extraescolars es reserva el dret de fer canvis de monitors i/o d’activitats, atès que poden sorgir problemes de funcionament.
·         La puntualitat és necessària tant a l’hora de començar com a l’hora de finalitzar. El personal de monitoratge no té cap obligació de quedar-se amb els nostres infants després d’un temps prudencial de la finalització de l’activitat.
·         No està permès parlar amb els monitors mentre es fa l’activitat, per tal de no perjudicar el desenvolupament de la mateixa. Feu-ho quan recolliu el vostre nen o nena.
·         Fer un bon ús del material i de l’aula on es realitza l’activitat.
·         Cal respectar als companys i al monitoratge. Tot nen/a que no es comporti correctament a l’activitat, serà advertit en primera instància, així com a les famílies. Si es mostra una actitud reincident, la comissió d’extraescolars de l’Ampa es posarà en contacte amb les famílies, intentant resoldre les incidències. En cas contrari, es prendran les mesures oportunes, podent arribar a l’exclusió de l’infant a continuar realitzant l’activitat.


Qualsevol incidència o preocupació detectada per part de les famílies ha de ser comunicada als responsables de l’Ampa per prendre les mesures corresponents. Si no estem assabentats de les incidències no podrem resoldre-les.


S'adjunta l'arxiu de les normes de les activitats  (29 kb./.pdf):  normes