29 de set. 2011

SETMANA DE LES FAMÍLIES




La setmana de les famílies pretén crear un espai d’apropament i de coneixença on les diferents famílies es puguin relacionar, compartir experiències, exposar noves situacions o simplement crear vincles independentment de l’escola que vagin, l’edat, la cultura o l’origen. 

Els canvis que ha experimentat la nostra societat, en els darrers anys, han comportat l’aparició de nous models familiars.  La família tradicional formada per pare, mare i fills ha deixat de ser el més habitual i comparteix ara l'organització dels nuclis familiars amb altres fórmules: llars d'una sola persona, d'un progenitor amb fills, de parelles sense fills o amb fills no germans... 


Aquesta tipologia de diversitats en les unitats familiars  fa que ens trobem famílies que poden ser de quatre, de dos, de set membres o més... Poden tenir un origen divers, però els pilars, les preocupacions i els valors, són comunes en cadascuna d’elles.

La setmana del 03 al 08 d'octubre, liderada per la Paeria, el Consell Comarcal i les Ampes, s’inicia per primer cop el proper mes d’octubre, ofereix activitats adreçades a adults, infants i joves, docents i persones que tenen a veure amb la família. Des de xerrades i tallers adreçades a pares, mares, tiets, tietes, avis,.. fins activitats lúdiques per compartir i debats per pensar.

US HI ESPEREM A TOTS!!!!


S'adjunta cartell de la setmana de les famílies (2971b./.pdf):  Cartell