8 d’abr. 2011

REUNIÓ SOCIALITZACIÓ DE 1r. A 6è.

 

 DEL MÀXIM INTERÈS!!!

 




  
Seguint la línia de treball de la nostra escola, us volem informar del sistema de socialització o reutilització dels llibres de text. Per això us convoquem a una reunió el proper dijous 14 d’abril a les 21:00 al menjador de l’escola.

El projecte va començar el curs escolar 2008-2009 com ja sabeu, i fins ara consistia en socialitzar o reutilitzar els llibres de text dels nens i nenes entre  tercer i  sisè de primària. A partir d’aquest curs 2010-2011 també inclourem els infants de primer i segon de primària.

Aquesta socialització o reutilització es basa en valors fonamentals que des de fa anys ja treballem, com són: una clara aposta per la defensa del medi ambient; la importància de l’educació en els valors socials, com és el saber compartir. Igualment, com a escola pública, creiem en la reducció de les despeses dedicades a l’educació dels nostres fills.
Per tot això, us volem fer saber com funciona aquest sistema que compta amb la col·laboració directa de l’AMPA i amb el suport de la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares de Catalunya).

En el cas que hi hagi famílies que ja esteu en el sistema de socialització de llibres de text, és necessari que assistiu a la reunió ja que hauríeu de confirmar la socialització del vostre fill que s’incorpora a la socialització per primera vegada. Al final de la reunió, als pares i mares interessats us demanarem que ompliu un document per confirmar la vostra participació en el projecte de socialització dels llibres de text.

Us hi esperem a tots!

 S'adjunta carta convocatòria reunió (24 kb./.pdf) :  carta_reunio